ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ- ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι από αύριο 14/09/2021 ξεκινάει η μεταφορά όσων μαθητών έχουν δηλώσει ότι θα μεταφέρονται με ταξί. Το σχολείο έχει δώσει στους μεταφορείς τα τηλέφωνα επικοινωνίας των γονέων/ κηδεμόνων οπότε και αναμένεται μες στην ημέρα να επικοινωνήσουν μαζί σας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη μεταφορά των μαθητών με ταξί.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική κάρτα με το αποτέλεσμα του self-test το πρωί της Πέμπτης 16/09/2021. Από την ερχόμενη εβδομάδα , οι μαθητές θα προσέρχονται και θα επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα αποτελέσματος των self-test κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί. Ευελπιστούμε στη μέγιστη συνεργασία σας, έτσι ώστε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Με νεότερη επικοινωνία μαζί σας θα σας δοθούν τα μέτρα πρόληψης, διασποράς και αντιμετώπισης του κορωνοϊού με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ που εστάλησαν σήμερα στις σχολικές μονάδες.

Τέλος, με βάση τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών στη σχολική μας μονάδα σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή λείπουν οι ώρες διδασκαλίας Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας.

Μέχρι την τοποθέτηση των παραπάνω εκπαιδευτικών και τη συμπλήρωση του εργασιακού ωραρίου στη σχολική μας μονάδα το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργεί από Τρίτη έως και Παρασκευή μέχρι τις 15:00.

Με εκτίμηση,

Ο διευθυντής

Σταυρόπουλος Σταύρος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...