Ανακοινώσεις Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Παραλία, 19/01/2018

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας εύχεται Καλή Χρονιά!!

Οι εκδηλώσεις-δράσεις που θα οργανωθούν από το Σύλλογό μας για το επόμενο διάστημα είναι οι εξής:

  1. Δέηση στο Ιερό Εικονοστάσιο “Τρεις Ιεράρχες” και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στις 29 Ιανουαρίου.
  2. Συμμετοχή μας στο καρναβάλι των μικρών. Το θέμα μας για φέτος θα είναι “ΑΠΟ ΜΙΜΟΙ… ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ”. Δείγμα της στολής θα υπάρχει στο κυλικείο του σχολείου από την Τετάρτη 24/01/2018. Εγγραφές θα γίνουν το Σάββατο 27/01 από τις 15:00 έως τις 18:00. Η τιμή για τις παιδικές είναι στα 15 Ευρώ και των ενηλίκων στα 18 Ευρώ.
  3. Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας. Μέσω των μαθητών θα σας δοθούν γραπτές πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία και τον χώρο.
  4. Εργαστήρια για παιδιά και γονείς. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 21 Μαρτίου, ώρες 17:30 – 19:30, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας, πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας “Εγώ και Εσύ… Δυναμώνουμε Μαζί” από την ομάδα εθελοντών Πρόληψης των Εξαρτήσεων Βραχναιϊκων-Παραλίας. Την επιστημονική ευθύνη του συγκεκριμένου προγράμματος έχει το Κέντρο Πρόληψης Αχαϊας. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε όλου εμάς τους γονείς, αφού θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε θέματα τα οποία μας απασχολούν καθημερινά, όπως: η επικοινωνία των σχέσεων στην οικογένεια, η διαχείριση θυμού και συγκρούσεων, κ.α. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών με τους γονείς τους και είναι δωρεάν. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, οι οποίοι κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά με πνεύμα συνεργασίας στήριξαν τις δραστηριότητες που διοργανώθηκαν από το Δ.Σ.
  5. DVD και Φωτογραφίες Χριστουγεννιάτικης Γιορτής Α΄και  Β΄Δημοτικού. Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Α΄ και Β΄ Δημοτικού του Σχολείου μας υπάρχει σε DVD και φωτογραφίες. Η τιμή πώλησης του DVD είναι στα 7 Ευρώ και των φωτογραφιών στα 1,50 Ευρώ. Όσοι γονείς επιθυμείτε την αγορά του DVD ή να σας σταλούν τα δείγματα των φωτογραφιών για να επιλέξετε παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση και να την επιστρέψετε μέσω του παιδιού στο σχολείο.
  6. Ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο Γονέων. Είναι απαραίτητη και φέτος η πολύτιμη προσφορά σας, δηλαδή η ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο, που θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Το ποσόν παραμένει στα 10 Ευρώ ανά οικογένεια και σας καλούμε όλους παρόλες τις οικονομικές δυσχέρειες που υπάρχουν να ανταποκριθείτε θετικά.
  7. Επικοινωνία με το Σύλλογο Γονέων. Η επικοινωνία του Συλλόγου με τους γονείς γίνεται εγγράφως με ανακοινώσεις, οι οποίες δίνονται σε κάθε παιδί χωριστά και μέσω του πίνακα ανακοινώσεων.
  8. Λειτουργία Κυλικείου στο χώρο του Σχολείου. Όπως γνωρίζετε στο χώρο του σχολείου λειτουργεί κυλικείο με φρέσκα και καθαρά προϊόντα. Με δεδομένο ότι το κυλικείο προσφέρει ένα πολύ σοβαρό έσοδο στο σχολείο μας και τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται από τη σχολική επιτροπή για τη βελτίωση των συνθηκών του σχολείου, παρακαλούμε όπως το στηρίξουμε για να συνεχίσει να λειτουργεί.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                                                                             Ο Αντιπρόεδρος

Κλαυδιανού Αλεξάνδρα                                                                                                                             Πανταζόπουλος Νικίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...