Εργαστήρια με θέμα “Ασφάλεια στο διαδίκτυο”

Σε συνέχεια των περσινών δράσεων του προγράμματος “Εγώ & Εσύ … υναμώνουμε μαζί” που υλοποιεί η σχολική μας μονάδα σε συνεργασία με το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας “Καλλίπολις” και την Ομάδα Εθελοντών Πρόληψης των Εξαρτήσεων Βραχναιΐκων και Παραλίας “Αναβαθμός” θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια για γονείς και παιδιά σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Τα συγκεκριμένα εργαστήρια έχουν ως στόχο, όπως αναφέρεται και στο επισυναπτόμενο κείμενο, την ενδυνάμωση των σχέσεων στην οικογένεια, καθώς και ενημέρωση για το τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και τα παιδιά για την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Σαν εκπαιδευτικοί κρίνουμε τους συγκεκριμένους στόχους ιδιαίτερα σημαντικούς για του μαθητές μας και πιστεύουμε ότι ενισχύουν και το μαθησιακό μας έργο.

Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στο σχολείο μας την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, ώρες 17:00-19:00, με δωρεάν συμμετοχή.

Στόχος μας είναι το εργαστήριο αυτό να γίνει γνωστό και στην τοπική κοινωνία με την υλοποίησή του και ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας για την καλύτερη επίτευξη των προσδοκιών μου έχουμε για τα παιδιά μας.

Παρακαλούμε οι γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στα παραπάνω εργαστήρια να δηλώσουν συμμετοχή υποβάλλοντας τη δήλωση που ακολουθεί στη σχολική μας μονάδα.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο/Η ____________________________________________ γονέας/κηδεμόνας του/της

 _____________________________________ μαθητ___  της ______ τάξης,

επιθυμώ να συμμετέχω στα εργαστήρια με θέμα “Ασφάλεια στο διαδίκτυο”.

Ημερομηνία:                                                     Υπογραφή γονέα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...