Το τμήμα Β2 θα υλοποιήσει πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα «Εγώ & Εσύ…Δυναμώνουμε μαζί»

Στα πλαίσια  της Ευέλικτης Ζώνης, το Τμήμα Β2 του Σχολείου μας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Μπουρότσικα Αγγελική, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα «Εγώ & Εσύ…Δυναμώνουμε μαζί» . Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο, όπως αναφέρεται και στο επισυναπτόμενο κείμενο, την ενίσχυση της προσωπικότητας των μαθητών ώστε να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να αναπτύσσουν καλές σχέσεις με τους άλλους και να μπορούν να κάνουν σωστές επιλογές για να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να καταφεύγουν σε συμπεριφορές που βλάπτουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Σαν εκπαιδευτικοί κρίνουμε τους συγκεκριμένους στόχους ιδιαίτερα σημαντικούς για τους μαθητές μας και πιστεύουμε ότι ενισχύουν και το μαθησιακό μας έργο.

Στόχος μας είναι το Πρόγραμμα αυτό να γίνει γνωστό και στην τοπική κοινωνία  με την υλοποίησή του παράλληλα και σε όσους γονείς επιθυμούν, απογευματινές ώρες, από την εθελοντική ομάδα πρόληψης «ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ» σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας.

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας για την καλύτερη επίτευξη των προσδοκιών που έχουμε για τα παιδιά μας.

Η εκπαιδευτικός του Β2                                                  Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μπουρότσικα Αγγελική                                                      Σταυρόπουλος Σταύρος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...