Ομάδες γονέων στην Πάτρα από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας

ΑΦΙΣΑ ΓΟΝΕΙΣ

Ομάδες γονέων πρόκειται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Πάτρα με δωρεάν συμμετοχή από επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας. Οι ομάδες απευθύνονται σε γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας, διαρκούν 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις και θα υλοποιούνται κάθε Τετάρτη 17:00-19:30 (απογευματινές ομάδες) και κάθε Τρίτη 9:30-11:30 (πρωινές ομάδες) στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Αθηνών ? Πατρών 35).

Ως γονείς συχνά αναρωτιόμαστε αν καταφέρνουμε μέσα στην καθημερινότητα να είμαστε κοντά στα παιδιά μας, τόσο όσο μας χρειάζονται σε κάθε στάδιο ανάπτυξης, αλλά και αν τα βοηθάμε να γίνονται σταδιακά υπεύθυνα και αυτόνομα. Οι απαιτήσεις της ανατροφής των παιδιών είναι πραγματικά μεγάλες, όμως εξίσου ισχυρή είναι και η δύναμη της επιρροής που ασκούμε ως γονείς σε αυτή την ηλικία των παιδιών. Η συμμετοχή μας σε ομάδες γονέων αλλά και κάθε διαδικασία που μας βοηθάει να εξελισσόμαστε είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας!

Επειδή υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 αλλά και στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...