ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ι. Οδηγίες για σύγχρονη τηλε-εκπαίδευση (Cisco Webex) μέσω κινητού (Smartphone), Τάμπλετ, υπολογιστή. Οι παραπάνω συσκευές πρέπει να διαθέτουν μικρόφωνο και προαιρετικά κάμερα.

Στα email που θα λάβετε θα πρέπει να πατήσετε στο σύνδεσμο κάθε εκπαιδευτικού, έτσι ώστε να συνδεθείτε με την πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων που θα σας σταλεί. Οι ώρες διδασκαλίας είναι από τις 14:10-17:20 καθημερινά. Το κάθε μάθημα θα διαρκεί 30’ και ανάμεσα στα μαθήματα θα υπάρχουν δεκάλεπτα διαλείμματα.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει εξασφαλίσει δωρεάν χρήση δεδομένων (data) για όποιον συνδέεται στις πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται το Υπουργείο για την τηλεκπαίδευση.

ΙΙ. Οδηγίες για σύγχρονη τηλε-εκπαίδευση (Cisco Webex) μέσω σταθερού ή κινητού, στην περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο internet

Ακόμη και αν κάποιος δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω διαδικτύου, ακόμη και αν δεν έχει υπολογιστή, τάμπλετ, έξυπνο κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συνδεθεί στην ψηφιακή τάξη και μέσω τηλεφώνου, με αστική χρέωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Call In, δηλαδή την κλήση σταθερού Ελληνικού αριθμού από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Αυτό θα σας επιτρέψει να συμμετέχετε στο μάθημα και να παρακολουθήσετε το ηχητικό κομμάτι από το ακουστικό του τηλεφώνου σας.
Για να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μέσω τηλεφώνου, θα πρέπει να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου που θα σας σταλεί μαζί με το σύνδεσμο κάθε εκπαιδευτικού. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν κοινοποιούμε σε άλλα άτομα τα link των εκπαιδευτικών, στοιχεία των μαθητών, δεν σχολιάζουμε άλλους μαθητές και δεν βιντεοσκοπούμε ή καταγράφουμε συνομιλίες ή κοινοποιούμε οτιδήποτε στα social media, καθώς όλα τα παραπάνω επισύρουν ποινικές ευθύνες και κυρώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...