ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς,

Για τη διασφάλιση της υγείας και την προστασία ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας εξαιτίας της διασποράς του Covid-19 στην περιοχή μας και για να μπορεί το Σχολείο να είναι έτοιμο και να αντιμετωπίσει έγκαιρα και υπεύθυνα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, σας παρακαλούμε:

  1. Να ενημερώνεται  άμεσα η σχολική μονάδα σε περίπτωση που μαθητής  ή μέλος της οικογένειας του νοσήσει από το νέο κορωνοϊό.
  2. Να υπενθυμίζετε στους μαθητές να τηρούν αυστηρά τα μέτρα υγιεινής κατά την παραμονή τους στη σχολική μας μονάδα, όπως αυτά τους έχουν επανειλημμένα τονιστεί, τόσο από το Διευθυντή του Σχολείου όσο και από τους εκπαιδευτικούς (χρήση αντισηπτικού, σχολαστικό πλύσιμο χεριών, καθολική  χρήση μάσκας).

Λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας της εξάπλωσης του Covid-19 στην περιοχή μας και για να αποφύγουμε τις ψευδείς ειδήσεις και τις υπερβολές που διασπείρουν τον πανικό, συνιστάται να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας και  να ενημερώνεστε αποκλειστικά και μόνο από το Διευθυντή του Σχολείου και από τις ανακοινώσεις που στέλνονται στα προσωπικά σας μέιλ και  αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

«Οι φυσικές δυνάμεις που έχουμε μέσα μας, είναι οι πραγματικοί θεραπευτές της νόσου».

Ιπποκράτης

 Με εκτίμηση

Ο διευθυντής του σχολείου

Σταύρος Σταυρόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...