Οδηγίες για την εκδρομή στην Αθήνα

Σχετικά με την εκδρομή της Ε΄ τάξης και του τμήματος Δ2 του σχολείου μας στις 17/4/2019 στην Αθήνα, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Η αναχώρηση θα γίνει στις επτά το πρωί (07:00) και η ώρα επιστροφής έχει οριστεί στις επτά το απόγευμα (19:00) κατόπιν επικοινωνίας με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

  2. Θα έχει προηγηθεί ο έλεγχος του σχολικού λεωφορείων στο πάρκινγκ του Τόφαλος.

  3. Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές μπορούν να έχουν μαζί τους φωτογραφικές μηχανές (χωρίς τη δυνατότητα βίντεο), όχι όμως τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα (σε αντίθετη περίπτωση, θα κρατηθούν από τους εκπαιδευτικούς και θα επιστραφούν στα παιδιά μετά το πέρας της εκδρομής).

  4. Οι μαθητές μπορούν να έχουν μαζί τους φαγητό ή να φάνε σε μαγαζιά τύπου Goodys που θα σταματήσουμε για ξεκούραση (δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να κάτσουμε σε κάποιο άλλο σημείο εστίασης π.χ ταβέρνα κτλ). Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους και ένα καπέλο για τη διαδρομή στο βράχο της Ακρόπολης και για τη διαδρομή στην πλάκα, καθώς και μία μικρή ομπρέλα σε περίπτωση βροχής.

  5. Η επικοινωνία των γονέων μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή στα κινητά τηλέφωνα των εκπαιδευτικών που θα συνοδεύουν τους μαθητές, τα οποία αναγράφονται στο αντίστοιχο έντυπο που μοιράστηκε στους μαθητές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...