Μεταφορές

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε τον προγραμματισμό της δωρεάν μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2018-2019. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη μοιραστεί στους μαθητές τα σχετικά έντυπα.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών οι οποίοι δικαιούνται και επιθυμούν δωρεάν μεταφορά των παιδιών τους, να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά  στο σχολείο  (ισχύει για όσους δεν το έχουν δηλώσει ακόμα) μέχρι την Παρασκευή 19-1-2018, προκειμένου να καταχωρηθούν άμεσα οι μαθητές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αρίθμ. πρωτ. 352318/427-14-12-2017 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  η απόσταση ανάμεσα στο σπίτι και στο σχολείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 1200 μέτρα ( η συντομότερη ενδεδειγμένη πεζή διαδρομή του τόπου κατοικίας των μαθητών από την είσοδο της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτούν), τα οποία καθορίζονται από τους ηλεκτρονικούς χάρτες google οι όποιοι υπάρχουν στην πλατφόρμα καταγραφής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το σχολείο δεν έχει τη δυνατότητα να βεβαιώσει κανένα δρομολόγιο κάτω από αυτή την απόσταση.  Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορούμε να βεβαιώσουμε δρομολόγια μόνο κατόπιν γραπτής άδειας από τους υπεύθυνους καταγραφής των δρομολογίων της Περιφέρειας.

Τέλος παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών οι οποίοι έχουν προσκομίσει στη σχολική μας μονάδα την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και δεν έχουν ακόμα φέρει το αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ, να το κάνουν άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει συμπληρωθεί ο φάκελός τους και δε θα μπορέσουμε να κάνουμε την καταγραφή του δρομολογίου.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...