Αιτήσεις Μεταφοράς Μαθητών 2020-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε τον προγραμματισμό της δωρεάν μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2020-2021. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη μοιραστεί στους μαθητές τα σχετικά έντυπα.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών οι οποίοι δικαιούνται και επιθυμούν δωρεάν μεταφορά των παιδιών τους, να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 24-1-2020, προκειμένου να καταχωρηθούν άμεσα οι μαθητές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αρίθμ. πρωτ. ΟΙΚ.ΠΔΕ/ΓΔΑ4505/4-08/01-2020 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η απόσταση ανάμεσα στο σπίτι και στο σχολείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 1200 μέτρα (η συντομότερη ενδεδειγμένη πεζή διαδρομή του τόπου κατοικίας των μαθητών από την είσοδο της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτούν), τα οποία καθορίζονται από τους ηλεκτρονικούς χάρτες google οι οποίοι υπάρχουν στην πλατφόρμα καταγραφής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το σχολείο δεν έχει τη δυνατότητα να βεβαιώσει κανένα δρομολόγιο κάτω από αυτή την απόσταση.

Τέλος παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μαζί με την αίτηση να φέρουν και κάποιο αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα συμπληρωθεί ο φάκελός τους και δε θα μπορέσουμε να κάνουμε την καταγραφή του δρομολογίου.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...