ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας

Σε συνέχεια των δράσεων που θα υλοποιήσει το Σχολείο μας για την ομαλή μετάβαση των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης στο Γυμνάσιο και αναγνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα που έχουν οι δράσεις πρόληψης, όταν υλοποιούνται σε πολλά επίπεδα και εμπλέκουν όλα τα μέρη της σχολικής κοινότητας σε ένα κοινό στόχο, σας προσκαλούμε στο  ενημερωτικό- επιμορφωτικό εργαστήρι για γονείς με θέμα: «Από το παιδί και το Δημοτικό, στην εφηβεία και το Γυμνάσιο».

Το εργαστήριο θα διοργανωθεί από το Σχολείο μας σε συνεργασία με την επιστημονικά & παιδαγωγικά υπεύθυνη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του Σχολείου μας, κα Κατερίνα Νικολακοπούλου, με το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις», αλλά και με άλλα Σχολεία της περιφέρειάς μας και θα υλοποιηθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα Webex, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30-20:00.

Στόχο του εργαστηρίου αποτελεί να απαντηθούν ερωτήματα όπως:

     Εμψυχώτρια του εργαστηρίου θα είναι η κ. Σταύρου Θωμαΐς, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις με μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης γονέων.

     Προκειμένου να καταστεί εφικτός ο καλύτερος προγραμματισμός του εργαστηρίου, παρακαλώ όσοι γονείς και κηδεμόνες επιθυμείτε να συμμετέχετε σε αυτό να δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤ ΤΑΞΗΣ

Για να συνδεθείτε στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης στην οποία θα πραγματοποιηθεί το ενημερωτικό επιμορφωτικό εργαστήριο παρακαλούμε πατήστε στον σύνδεσμο:

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

 Θα χαρούμε να σας δούμε κοντά μας σε αυτήν την διοργάνωση και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική, στο πλαίσιο των κοινών μας στόχων για ένα καλύτερο σχολείο που θα παρέχει στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο μεγάλωμά τους.

Ο Διευθυντής Του 1ου  12/θ Δημοτικού Σχολείου     Παραλίας   Σταυρόπουλος ΣταύροςΗ Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας   Κατερίνα Νικολακοπούλου ΣΕΕ ΠΕ70  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...