ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 Σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών. Έπειτα, ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί. Στη συνέχεια, θα δοθούν στους μαθητές/τριες τα βιβλία και θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία των γονέων τους. Δεν προβλέπεται παρουσία γονέων μέσα στο χώρο του σχολείου, όπως ορίζεται από τις κείμενες διατάξεις. Σας επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να τηρηθούν πιστά τα μέτρα που αφορούν την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων και στους εξωτερικούς χώρους όταν υπάρχει συνωστισμός, ειδικότερα κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα, καθώς και μέσα στα μέσα μεταφοράς.

Ειδικότερα και κατ’ εξαίρεση τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α’ τάξης θα μπουν στο χώρο του σχολείου και θα παραδώσουν τα παιδιά τους στους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, θα παραμείνουν στο πίσω μέρος του προαυλίου και έπειτα θα παραλάβουν τα παιδιά τους έξω από τα τμήματα της Α’ τάξης. Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και σήμερα 10/09/2021 δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το πότε θα ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών.

Σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα και τη λειτουργία του ολοήμερου θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση τη Δευτέρα 13/09/2021.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής

Σταυρόπουλος Σταύρος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...