Αγαπητοί γονείς

Αγαπητοί γονείς,

  1. Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, με αρ. πρωτ. Φ.7/ΦΜ/139107/Δ1 τις 27.08.2018, η δράση “τσάντα στο σχολείο” που υλοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στις σχολικές μονάδες της χώρας μας, φέτος επεκτείνεται και οι τσάντες των μαθητών από τον επόμενο μήνα, θα μένουν για δύο σαββατοκύριακα το μήνα στο σχολείο. Τα σαββατοκύριακα τα οποία επιλέχθηκαν σύμφωνα μετ την υπ. αριθμ. 5-19.09.2018 πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων είναι το δεύτερο και το τέταρτο κάθε μήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δοθούν με νεότερη ανακοίνωση παραμονές των παραπάνω δράσεων.
  2. Καθημερινά παρατηρείται το φαινόμενο αρκετοί μαθητές να φθάνουν καθυστερημένοι στο σχολείο. Πολλοί τρέχουν την τελευταία στιγμή να μπουν στη γραμμή την ώρα της πρωινής προσευχής και άλλοι μπαίνουν στην τάξη ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το μάθημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο να πλήττεται η γενική εικόνα του σχολείου, όσο και να διαταράσσεται η λειτουργία της τάξης από τις συνεχείς διακοπές του μαθήματος. Για να αντιμετωπίσουμε το παραπάνω φαινόμενο, παρακαλούμε να φροντίσετε έτσι ώστε οι μαθητές να βρίσκονται έγκαιρα στη σχολική μας μονάδα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
  3. Με την επίβλεψη της εκπαιδευτικού πληροφορικής του σχολείου μας, λειτουργεί η ιστοσελίδα του σχολείου μας. Εκεί δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις και οι δράσεις-δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας. Σημειώνεται ότι τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διατάξεις σχετικά με τις φωτογραφίες των μαθητών, οι οποίες είναι ομαδικές και μακρινές. Αν παρόλα αυτά κάποιος γονέας-κηδεμόνας δεν επιθυμεί το ανέβασμα στην ιστοσελίδα μας φωτογραφιών με τη συμμετοχή των παιδιών του, παρακαλώ να το δηλώσει στον Δ/ντή του Σχολείου.
  4. Το σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα ανακύκλωσης “το χαρτί του μέλλοντός μας”. Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην ανακύκλωση παλιών χρησιμοποιημένων βιβλίων, τετραδίων και φωτοτυπικού χαρτιού. Σας παρακαλούμε όποιοι από εσάς έχετε παλιά τετράδια, βιβλία (σχολικά και μη, όχι όμως εφημερίδες και περιοδικά), καθώς και ολόκληρες σελίδες φωτοτυπικό χαρτί, να τα φέρετε στη σχολική μας μονάδα συμμετέχοντας στην προσπάθειά μας,

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...