Ανακοινώσεις

Σας  ενημερώσουμε ότι:

  1. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας ανταποκρινόμενοι στο ανθρώπινο κάλεσμα για την μετάβαση του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ στο εξωτερικό για τη θεραπεία από τη σπάνια ασθένεια που πάσχει, διοργανώνει έρανο αγάπης. Στο γραφείο των εκπαιδευτικών θα υπάρχει ένας κουμπαράς στον οποίο ο καθένας θα μπορεί να ρίχνει το όποιο ποσό επιθυμεί.
  2. Με την επίβλεψη της εκπαιδευτικού πληροφορικής του σχολείου μας, από σήμερα αρχίζει να ανανεώνεται η  ιστοσελίδα του σχολείου μας. Εδώ θα δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις και οι δράσεις – δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας.  Σημειώνεται, ότι  τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες από  τη νομοθεσία διατάξεις σχετικά με τις φωτογραφίες  των μαθητών, οι οποίες θα είναι ομαδικές και μακρινές. Οι μαθητές των οποίων οι γονείς δεν έχουν υπογράψει την Υπεύθυνη Δήλωση Συναίνεσης μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του σχολείου χωρίς όμως αυτές να κοινοποιούνται στην ιστοσελίδα μας.
  3. Σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται οι δράσεις ανακύκλωσης που έχουν σχέση με παλιά βιβλία χαρτί Α3-4, πλαστικά  καπάκια, τα  παλιά μελάνια εκτυπωτών και τις  χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Περιμένουμε την ίδια ενεργό συμμετοχή σας για την επιτυχία και αυτών των δράσεων.
  4. Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, ότι στο σχολείο λειτουργεί κυλικείο του οποίου μέρος των εσόδων πηγαίνει στη σχολική μας μονάδα και καλύπτει στις δύσκολα οικονομικά μέρες που βιώνουμε όλοι μας βασικές ανάγκες λειτουργίας του.

Σας ευχαριστούμε!

                                                                                              Ο Δ/ντής του Σχολείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...